Thursday, January 31, 2013

THINK POSITIVE


Baš sam 'nako fino relaksirana i u raspoloženju za pisanje, poslovi mi se privode kraju (oni veliki) a manji ostaju tu a ja u nadi da ce se oni oplođivati i množiti.
Pitam se zašto uopšte nekog zanima ovo što ja pisem, jer vidim da imam 3 sledbenika. Mozda slucajno. Addujes nešto tu i tamo. A ima i lepih fotki :)
Tu negde oko Nove godine krenuli su da mi se šire vidici, mislim, ne u nekom nenormalno-manicnom smislu, da cu da idem okolo i propropovedam po forumima i parkovima, vec onako korak po korak, od formiranja jako lepe stranice na sajtu pinterest, diskretnog preuređenja sobe, preko odluke da se resim nekih ruznih navika, pocnem zdravo da hranim i generalno budem boja sestra, ćerka, unuka i prijatelj. I čini se da mi odlično ide!
Desetak dana posle NG pozvali su me iz jedne male porodicne firme da mi ponude trajan honorarni angazman za dizajnera i 

Sa odusevljenjem sam prihvatila i prionula na posao.
Zatim mi je dragana nasla sjajnu tezgu da radim knjigu za jednog profesora, prepisujem i srešujem rukopise, radim dizajn, prelom, likovnu opremu. Ma divota. 
I tako se najedared zateknem zatrpana poslom, 10 kila laksa i 100 puta srećnija.
A ciljevi su predamnom, pa videću da li ću uspeti da ih ostvarim kako sam zamislila. Jun mesec sa Linom u Splitu, radno preko neta u vezi sa firmom. I od polovine septembra do karaja okrobra Otava sa izletom u New York (Sneža i ja, road movie trip, Telma i Luiz, šta ja znam).


Unapred se radujem tako lepim planovima i dacu sve od sebe da ih ostvarim.
I još jedna fotlica kao bonus, kad ste već tako slatki!
Namojte da vas zbune teme ilustracija - radim na udžbeniku iz ugostiteljstva.